0 Ft
0 Ft

Tefcold nagykonyhai gépek


Tefcold - a hűtéstechnikai specialista

A dániai Tefcold gyár több évtizedes tapasztalattal rendelkezik kereskedelmi hűtőberendezések gyártásában. 

Minőségi anyagból a legújabb technológiával készült, energiahatékony termékei között szinte minden cég megtalálja a neki legmegfelelőbb hűtőberendezést. A Tefcold termékek modern és elegáns kialakítással rendelkeznek, vonzó külső megjelenésükkel segítenek a termékek bemutatásában. A gyár Európa egyik legnagyobb hűtéstechnikai készülék raktárával rendelkezik, ezért termékei gyorsan elérhetőek és door to door szállítást vállalnak, akár közvetlenül az ügyfélhez.

Az Anvalor a Tefcold magyarországi kiemelt partnere, így az eszközök hosszú élettartamáért, hozzáértő karbantartásáért számíthat szakképzett szerviz gárdánkra hosszú távú partnerként is.

 
A Tefcold-ot 1987-ben alapította Torben és Frede Christiensen. A több, mint 30 év tapasztalata, megbízhatósága és ügyfélközpontúsága garantálja, hogy széles kínálatában mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbb hűtőberendezést.

A TEFCOLD székhelye Viborgban, Dániában található, ahol 17 000 m2-es raktárral, laboratóriummal, márkatermékekkel, alkatrészközponttal és bemutatótermeik egyikével rendelkezik. Gyakorlatilag az egész világ számára értékesít hűtő- és fagyasztó berendezéseket. A vállalat hazájában rendelkezik a szükséges infrastruktúrával és szakértői csapattal a termékek tervezéséhez, fejlesztéséhez és gyártásához.

 

Tefcold termék típusok

A Tefcold széles termékválasztékkal rendelkezik kereskedelmi hűtőberendezésekből és fagyasztókból. Többek között többajtós hűtőszekrények, italhűtők, konyhai hűtők, pultos hűtők, álló fagyasztók, láda fagyasztók, fagyasztópultok,  italhűtők, bárhűtők, hűtővitrinek, fagyasztóvitrinek, fagylaltpultok széles szortimentje kíváló választás bárok, éttermek, pékségek, cukrászdák és más vendéglátóegységek számára, ahol fontos a termékek vonzó és friss megjelenése. 

 

Tefcold gyártási folyamat

A Tefcold több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a kereskedelmi hűtőberendezések gyártásában. Ez idő alatt kiváló hírnévet építettek ki az iparágban, és megbízható partnereknek számítanak a hűtéstechnikai megoldások terén.

A Tefcold folyamatosan fejleszti termékeit az iparági trendek és ügyféligények figyelembevételével. Az innováció és a fejlesztés központi szerepet játszik a vállalat működésében, hogy a legjobb minőségű és legkorszerűbb hűtőberendezéseket tudják kínálni.

A Tefcold szigorú minőségellenőrzési folyamatokat alkalmaz a gyártási folyamat során. A termékek megfelelnek a legmagasabb minőségi szabványoknak és biztonsági előírásoknak, hogy garantálják a megbízható működést és a tartósságot.

A Tefcold gyártókapacitása és rugalmassága lehetővé teszi számukra, hogy különböző méretű és kialakítású termékeket állítsanak elő, amelyek megfelelnek az ügyfelek specifikus igényeinek. Ez lehetővé teszi a testreszabott megoldásokat és a különböző iparágak széleskörű kiszolgálását.

A Tefcold nagy hangsúlyt fektet az ügyfélközpontúságra. Vevőikkel való szoros együttműködésben igyekeznek megérteni az üzleti igényeket és kihívásokat, és ennek megfelelően kínálnak megoldásokat és támogatást.

A Tefcold elkötelezett a fenntarthatóság iránt. Termékeik között megtalálhatók energiahatékony modellek, és a gyártási folyamat során is figyelnek a környezeti hatások minimalizálására.

 

Anvalor.hu a Tefcold magyarországi kiemelt partnere

Nálunk elérhetőek a Tefcold gyártó termékei, amiknek a szervízelését és alkatrész utánpótlását is vállalni tudjuk.

Bármilyen kérdés esetén állunk rendelkezésére az alábbi elérhetőségeken:

Telefon: +36 1 920 0186

Email: info@anvalor.hu