Filtrare
Gyártó
(1)
Terméktípus
(1)
Felhasználási terület
(1)
(1)
Tálcaméret
(1)
Elhelyezés
(1)
Méret (SZxMÉxMA)
(1)
0 Ft
0 Ft

Evőeszköztartó

Rozsdamentes Ipari Konyhabútorok - Tálca-, Evőeszköz- és Kenyértartó

 

A menzák és önkiszolgáló éttermek esetében fontos kiegészítő lehet a tálca- és evőeszköztartó. A kínálatunkban megtalálható darabok teljesen rozsdamentes acélból készültek. 

Evőeszköztartó kocsi
Gyártó
Stefinox
Méret (mm)
630 x 400 x 980
S407
29 920 Ft + ÁFA
Bruttó (37 998 Ft)

Evőeszköztartók a vendéglátóiparban

A rozsdamentes ipari bútorok forradalmian megváltoztatták a nagyüzemi konyha működését, hiszen könnyen tisztíthatók, és gyorsan karban tarthatók, ugyanakkor egyszerűsítik az előkészületeket. Így aki beszerzi ezeket a nagyszerű vendéglátó gépeket, igazán jól jár, mert amennyiben megkönnyíti a szakácsok munkáját, jóval nagyobb kedvvel látnak hozzá az ételek elkészítéséhez, és egyre finomabb, az egészségügyi követelményeknek maximálisan megfelelő ételek készülnek el.

 

Evőeszköztartók kínálata

Kínálatunkban szerepel valamennyi szükséges rozsdamentes berendezés. Minden fajta, amire szükség lehet egy vendéglátóipari egységben, az egyszerűektől egészen az összetettekig. Még a szükséges tartozékok is. Továbbá a meglévő gépekhez alkatrész utánpótlást és javítást is vállalunk az ország egész területén külön térítési díj ellenében.

 

Kínálatunkban megtalálható az összes szükséges, rozsdamentes nagykonyhai berendezés:

 

Evőeszköztartók vásárlása

Az anvalor.hu evőeszköztartó webáruházban a vásárlás könnyű és gyors. A megvásárolni kívánt termékeket tegye a kosárba, majd kattintson az ajánlatkérés menüpontra. Ezután kollégánk keresni fogja telefonon, hogy egyeztessék a szállítással kapcsolatos információkat és a szállítási költséget.

 

Fizetési módok

  • Előre utalás
  • Előre utalás 50%
  • Utánvét
  • Személyes átvétel

 

Elérhetőség

Telefon: +36 1 920 0186

Email: info@anvalor.hu