Filtrare
Gyártó
(1)
Méret (SZxMÉxMA)
(1)
0 Ft
0 Ft

Füstölő

Füstölő Berendezések

 

Kis helyigényű, esztétikus megjelenésű füstölő berendezéseink alkalmasak halak, húsok, sajtok füstölésére. Emelett aszaláshoz is kiváló. A készülékek belső része rozsdamentes acél, így könnyen tisztítható. Digitális vezérlésűek, az idő, füstképzés, valamint a hőmérséklet is állítható.

HENDI ELEKTROMOS FÜSTÖLŐSZEKRÉNY
Gyártó
Hendi
Méret (mm)
540x380x720
238486
98 000 Ft + ÁFA
Bruttó (124 460 Ft)

Füstölő berendezések a vendéglátóiparban

Az éttermi konyhákban a legtöbb időt az előkészítés fázisán lehet megspórolni, ezért nem is csoda, hogy számos eszközzel találkozhatunk ebben a szegmensben, melyek a konyhák működését igyekeznek egyszerűsíteni.

 

A halak, húsok, sajtos füstölésére kiváló opciót kínál a nagykonyhai füstölő berendezés. Az eljárás során plusz gasztronómiai ízvilág nyílhat meg a szakácsok és vendégek számára is.

 

Füstölő berendezések kínálata

Kínálatunkban szerepel valamennyi előkészítéshez szükséges berendezés. Minden fajta, amire szükség lehet egy vendéglátóipari egységben, az egyszerűektől egészen az automatizált berendezésekig. Még a szükséges tartozékok is. Továbbá a meglévő gépekhez alkatrész utánpótlást és javítást is vállalunk az ország egész területén külön térítési díj ellenében.

 

Kínálatunkban megtalálható az összes szükséges nagykonyhai berendezés a megfelelő előkészítéshez:

 

Füstölő berendezések vásárlása

Az anvalor.hu füstölő berendezés webáruházban a vásárlás könnyű és gyors. A megvásárolni kívánt termékeket tegye a kosárba, majd kattintson az ajánlatkérés menüpontra. Ezután kollégánk keresni fogja telefonon, hogy egyeztessék a szállítással kapcsolatos információkat és a szállítási költséget.

 

Fizetési módok

  • Előre utalás
  • Előre utalás 50%
  • Utánvét
  • Személyes átvétel

 

 

Elérhetőség

Telefon: +36 1 920 0186

Email: info@anvalor.hu