0 Ft
0 Ft

Hűtés


Ipari hűtő, ipari fagyasztó, háttérhűtő

Elkészült ételeink, alapanyagaink lehűtése és tárolása fontos feladat, mivel segítik megőrizni a frissességet, és a tartósságot. Minden konyhában megtalálhatunk legalább egy hűtőt, éttermekben ennél, azért jóval nagyobb és erősebb megoldások kellenek. Kínálatunkban mindent megtalál, ami a hűtést vagy a tárolást hívatott segíteni. Kis és nagy megoldások közül is választhat. Ipari fagyasztók, nagykonyhai hűtők, és háttérhűtők széles választéka.
Nagykonyhai hűtőgépek a vendéglátóiparban

Elkészült ételeink, alapanyagaink lehűtése és tárolása fontos feladat, mivel segítik megőrizni a frissességet, és a tartósságot. Minden konyhában megtalálhatunk legalább egy hűtőt, éttermekben ennél, azért jóval nagyobb és erősebb megoldások kellenek. Kínálatunkban mindent megtalál, ami a hűtést vagy a tárolást hívatott segíteni. Kis és nagy megoldások közül is választhat. Ipari fagyasztók, nagykonyhai hűtők, és háttérhűtők széles választéka.

Ipari hűtők rozsdamentes burkolattal

Egy rozsdamentes burkolattal felszerelt ipari hűtőszekrény tökéletes megoldást jelent minden vendéglátóipari konyhába. Masszív szerkezetek magas teljesítménnyel, gyors hűtéssel, gazdaságos energiafogyasztással és elegáns megjelenéssel, ráadásul a rozsda sem fogja megenni. Termékeink között többféle hűtési móddal rendelkező készüléket is megtalál, például statikus vagy ventilációs működésűt is. A méreteket illetően kínálatunk egészen a 140 literes kisebb hűtőtől egészen az 1400 literes berendezésig terjed. Készülékeink között megtalál üveg-, vagy teleajtós készüléket is. Legyen akár szó gasztronómiai vagy cukrászati célról, webáruházunkban egészen biztosan megtalálja az Önnek megfelelő készüléket!

 

Festett burkolatú nagykonyhai hűtőszekrények

A festett burkolatú ipari hűtőszekrényeket arra a célra készítették, hogy minden étterembe és boltba tökéletes illeszkedjenek megjelenésük miatt. Teljesítményük kiváló, nagyon gyorsan hűtenek, és rendkívül sok időt fordítottak a kinézetük tervezésére, hogy bárhol használni lehessen, ahol vendégek vagy vevők vannak.

 

Ipari hűtőszekrény üvegajtóval

Az üvegajtóval felszerelt hűtőszekrények kiváló megoldást jelenthetnek a boltokba, kocsmákba és éttermekbe. Elegáns megjelenésük miatt, nem kell attól aggódnia, hogy nem illenek majd bele a környezetbe. Kiváló teljesítményük és halk működésük lehetővé teszik, hogy bárhova elhelyezzék. Kínálatunkban rengeteg féle változat közül választhat, biztosan megtalálja az igényeit legjobban kielégítő gépet.

 

Bárhűtő

A bárhűtő kiváló választás hotelszobákba, éttermekbe és kocsmákba, mivel tökéletesen le tudja hűteni a frissítő és egyéb italokat. Többféle modell és típus közül is választhat, mindegyiknek más a tulajdonsága, így biztosan megtalálja az igényeit legjobban kielégítő gépet.

 

Nagykonyhai hűtőgépek kínálata

Kínálatunkban szerepel valamennyi hűtéshez szükséges berendezés. Minden fajta, amire szükség lehet egy vendéglátóipari egységben, az egyszerűektől egészen az automatizált berendezésekig. Még a szükséges tartozékok is. Továbbá a meglévő gépekhez alkatrész utánpótlást és javítást is vállalunk az ország egész területén külön térítési díj ellenében.

 

Kínálatunkban megtalálható az összes szükséges nagykonyhai berendezés a megfelelő hűtéshez:

 

Nagykonyhai hűtőgépek vásárlása

Az anvalor.hu nagykonyhai hűtőgép webáruházban a vásárlás könnyű és gyors. A megvásárolni kívánt termékeket tegye a kosárba, majd kattintson az ajánlatkérés menüpontra. Ezután kollégánk keresni fogja telefonon, hogy egyeztessék a szállítással kapcsolatos információkat és a szállítási költséget.

 

Fizetési módok

  • Előre utalás
  • Előre utalás 50%
  • Utánvét
  • Személyes átvétel

 

 

Elérhetőség

Telefon: +36 1 920 0186

Email: info@anvalor.hu