Filtrare
Gyártó
(3)
Méret (SZxMÉxMA)
(1)
(1)
(1)
0 Ft
0 Ft

Vízlágyító

Vízlágyító Berendezések

A vendéglátóiparban használt vízfogyasztó berendezések (például kávégépek, mosogatógépek) élettartamát jelentősen lecsökkentheti a víz keménységét okozó ásványi sók, a vízkőleradódások. 

VÍZLÁGYÍTÓ, manuális, 8 liter
Gyártó
LF
Méret (mm)
190x400
LT8
24 000 Ft + ÁFA
Bruttó (30 480 Ft)
VÍZLÁGYÍTÓ, manuális, 12 liter
Gyártó
LF
Méret (mm)
190x500
LT12
30 000 Ft + ÁFA
Bruttó (38 100 Ft)
VÍZLÁGYÍTÓ, manuális, 16 liter
Gyártó
LF
Méret (mm)
190x600
LT16
38 000 Ft + ÁFA
Bruttó (48 260 Ft)

Vízlágyító berendezések a vendéglátóiparban

A vendéglátóipari egységekben fontos, hogy mind az edények, illetve poharak, evőeszközök, és egyéb kellékek minél gyorsabban és nagyobb mennyiségben álljanak rendelkezésre. Kínálatunkban megtalálható a nagykonyhai mosogatáshoz szükséges összes kellék.

 

A gépek, alkatrészek meghibásodásának elkerülése végett elengedhetetlen egy vízlágyító készülék mihamarabbi beszerzése. Ezen túl a vízlágyító előnyeihez sorolható az ivóvíz minőségének javítása, kevesebb mosogatószer használata szükséges, az edényeken, poharakon nem maradnak foltosak, valamint a pezsgős- és söröspoharaknál a hab megfelelően fog képződni.

 

Vízlágyító berendezések kínálata

Kínálatunkban szerepel valamennyi mosogatáshoz szükséges berendezés. Minden fajta, amire szükség lehet egy vendéglátóipari egységben, az emberi erővel működtetett eszközöktől az automatizált berendezésekig. Még a szükséges tartozékok is. Továbbá a meglévő gépekhez alkatrész utánpótlást és javítást is vállalunk az ország egész területén külön térítési díj ellenében.

 

Kínálatunkban megtalálható az összes szükséges nagykonyhai kellék mosogatáshoz:

 

Vízlágyító berendezések vásárlása

Az anvalor.hu vízlágyító berendezések webáruházban a vásárlás könnyű és gyors. A megvásárolni kívánt termékeket tegye a kosárba, majd kattintson az ajánlatkérés menüpontra. Ezután kollégánk keresni fogja telefonon, hogy egyeztessék a szállítással kapcsolatos információkat és a szállítási költséget.

 

Fizetési módok

  • Előre utalás
  • Előre utalás 50%
  • Utánvét
  • Személyes átvétel

 

 

Elérhetőség

Telefon: +36 1 920 0186

Email: info@anvalor.hu