Filtrare
Gyártó
(3)
Méret (SZxMÉxMA)
(1)
(1)
(1)
0 Ft
0 Ft

Gyümölcs- és Zöldségcentrifuga

Ipari Gyümölcscentrifuga –  Zöldségcentrifuga

 

Az ipari gyümölcscentrifuga, zöldségcentrifuga olyan éttermek, büfék, bárok esetén szükséges, ahol gyümölcs és zöldség alapú italokat, koktélokat készítenek. 

GYÜMÖLCSCENTRIFUGA, 500W
Gyártó
Robot Coupe
Méret (mm)
240 x 280 x 645
C40
318 630 Ft + ÁFA
Bruttó (404 660 Ft)
GYÜMÖLCS- ÉS ZÖLDSÉGCENTRIFUGA, 120 kg/óra
Gyártó
Robot Coupe
Méret (mm)
235 x 535 x 500
J80
547 560 Ft + ÁFA
Bruttó (695 401 Ft)
AUTOMATA GYÜMÖLCS- ÉS ZÖLDSÉGCENTRIFUGA
Gyártó
Robot Coupe
Méret (mm)
260 x 565 x 630
J100
756 990 Ft + ÁFA
Bruttó (961 377 Ft)

Gyümölcs- és Zöldségcentrifugák a vendéglátóiparban

Egy bárgép elengedhetetlen eszköze minden vendéglátóipari egységnek, ha koktélok, jeges italok elkészítése a cél. Rengeteg féle berendezés közül válogathat: kávéfőző, jégdaráló, turmixgép, citrusfacsaró, gyümölcscentrifuga, kombinált bárgép, de még csokiszökőkutat is megtalál! Tegye teljessé konyháját, készítse el könnyen és egyszerűen, a jeges frissítőit, és élvezze az ízeket. Az általunk forgalmazott gyümölcs- és Zöldségcentrifugák kiváló minőségűek és energiatakarékosak, használatuk egyszerű, teljesítmények pedig kiváló.

 

Az ilyen vendéglátóipari egységekben fontos, hogy minél gyorsabban és alaposabban történjen az alapanyagok pépesítése. Ezek a berendezések nagykonyhai használatra tervezettek, így fokozott igénybevétel mellett is képesek kiváló teljesítményt nyújtani.

 

Gyümölcs- és Zöldségcentrifugák kínálata

Kínálatunkban szerepel valamennyi minőségi bárgép típus. Minden fajta, amire szükség lehet egy vendéglátóipari egységben, az egyszerűektől egészen az automatizáltakig. Még a szükséges tartozékok is. Továbbá a meglévő gépekhez alkatrész utánpótlást és javítást is vállalunk az ország egész területén külön térítési díj ellenében.

 

Kínálatunkban megtalálható az összes szükséges, bárgép és berendezés:

 

Gyümölcs- és Zöldségcentrifugák vásárlása

Az anvalor.hu gyümölcs- és zöldségcentrifuga webáruházban a vásárlás könnyű és gyors. A megvásárolni kívánt termékeket tegye a kosárba, majd kattintson az ajánlatkérés menüpontra. Ezután kollégánk keresni fogja telefonon, hogy egyeztessék a szállítással kapcsolatos információkat és a szállítási költséget.

 

Fizetési módok

  • Előre utalás
  • Előre utalás 50%
  • Utánvét
  • Személyes átvétel

 

Elérhetőség

Telefon: +36 1 920 0186

Email: info@anvalor.hu