Filtrare
Gyártó
(2)
Méret (SZxMÉxMA)
(1)
(1)
Kapacitás
(2)
0 Ft
0 Ft

Jégdaráló

Jégdaráló Berendezések Nagykonyhai Használatra

 

Megbízható, nagyteljesítményű jégdaráló berendezések. Kínálatunkban elérhető szabályozható jégvastagsággal rendelkező készülék is.

JÉGDARÁLÓ, 3 literes tartállyal, 120 kg/h
Gyártó
Fimar
Méret (mm)
210x380x490
ROGM
161 851 Ft + ÁFA
Bruttó (205 551 Ft)
JÉGDARÁLÓ, 120 kg/h
Gyártó
Fimar
Méret (mm)
210x465x480
TRL
227 887 Ft + ÁFA
Bruttó (289 416 Ft)

Jégdarálók a vendéglátóiparban

Egy bárgép elengedhetetlen eszköze minden vendéglátóipari egységnek, ha koktélok, jeges italok elkészítése a cél. Rengeteg féle berendezés közül válogathat: kávéfőző, jégdaráló, turmixgép, citrusfacsaró, gyümölcscentrifuga, kombinált bárgép, de még csokiszökőkutat is megtalál! Tegye teljessé konyháját, készítse el könnyen és egyszerűen, a jeges frissítőit, és élvezze az ízeket. Az általunk forgalmazott jégdarálók kiváló minőségűek és energiatakarékosak, használatuk egyszerű, teljesítmények pedig kiváló.

 

Egy ilyen berendezés jelentősen lerövidítheti a frissítők elkészítéséhez szükséges időt, valamint költséghatékony megoldást szolgál.

 

Jégdarálók kínálata

Kínálatunkban szerepel valamennyi minőségi bárgép típus. Minden fajta, amire szükség lehet egy vendéglátóipari egységben, az egyszerűektől egészen az automatizáltakig. Még a szükséges tartozékok is. Továbbá a meglévő gépekhez alkatrész utánpótlást és javítást is vállalunk az ország egész területén külön térítési díj ellenében.

 

Kínálatunkban megtalálható az összes szükséges, bárgép és berendezés:

 

Jégdarálók vásárlása

Az anvalor.hu jégdaráló webáruházban a vásárlás könnyű és gyors. A megvásárolni kívánt termékeket tegye a kosárba, majd kattintson az ajánlatkérés menüpontra. Ezután kollégánk keresni fogja telefonon, hogy egyeztessék a szállítással kapcsolatos információkat és a szállítási költséget.

 

Fizetési módok

  • Előre utalás
  • Előre utalás 50%
  • Utánvét
  • Személyes átvétel

 

Elérhetőség

Telefon: +36 1 920 0186

Email: info@anvalor.hu