Filtrare
Gyártó
(1)
Méret (SZxMÉxMA)
(1)
0 Ft
0 Ft

Hamburger formázó

Hamburger Nyomó - Húspogácsa Formázó

 

Manuális hamburger nyomó, húspogácsa formázó készülék. Megkönnyíti a húspogácsák formázásának folyamatát, valamint lerövidíti az ahhoz szükséges időt. Különösen ajánljuk olyan vendéglátóipari egységek részére, ahol rövid idő alatt több hamburgerhús megformázása szükséges.

HAMBURGER NYOMÓ, 100 mm
Gyártó
Fimar
Méret (mm)
300x190x285
F10
102 290 Ft + ÁFA
Bruttó (129 908 Ft)

Hamburger formázók a vendéglátóiparban

Az éttermi konyhákban a legtöbb időt az előkészítés fázisán lehet megspórolni, ezért nem is csoda, hogy számos eszközzel találkozhatunk ebben a szegmensben, melyek a konyhák működését igyekeznek egyszerűsíteni.

 

A hamburger formázók a húspogácsák elkészítését könnyíti és rövidíti meg. Ezért azon vendéglátók, melyek profiljába a húspogácsa is beletartozik, azoknak elengedhetetlen egy ilyen eszköz beszerzése.

 

Hamburger formázók kínálata

Kínálatunkban szerepel valamennyi előkészítéshez szükséges berendezés. Minden fajta, amire szükség lehet egy vendéglátóipari egységben, az egyszerűektől egészen az automatizált berendezésekig. Még a szükséges tartozékok is. Továbbá a meglévő gépekhez alkatrész utánpótlást és javítást is vállalunk az ország egész területén külön térítési díj ellenében.

 

Kínálatunkban megtalálható az összes szükséges nagykonyhai berendezés a megfelelő előkészítéshez:

 

Hamburger formázók vásárlása

Az anvalor.hu hamburger formázó webáruházban a vásárlás könnyű és gyors. A megvásárolni kívánt termékeket tegye a kosárba, majd kattintson az ajánlatkérés menüpontra. Ezután kollégánk keresni fogja telefonon, hogy egyeztessék a szállítással kapcsolatos információkat és a szállítási költséget.

 

Fizetési módok

  • Előre utalás
  • Előre utalás 50%
  • Utánvét
  • Személyes átvétel

 

 

Elérhetőség

Telefon: +36 1 920 0186

Email: info@anvalor.hu