0 Ft
0 Ft

Előkészítés


Előkészítés

A sütés-főzés megkezdése előtt az alapanyagok feldolgozására, előkészítésére kerül sor. Az előkészítés több területre terjed ki, értjük ezalatt a húsfeldolgozást, tésztakészítést, vákuumfóliázást, zöldség-, és gyümölcsfeldolgozást, illetve többek között a felvágott szeletelést. Kínálatunkban minden tevékenységhez megtalálható a megfelelő eszköz. A húsfeldolgozáshoz például: húsdaráló, rostlazító, felvágott szeletelő, hamburger formázó. A tésztakészítéshez tésztanyújtó, ipari dagasztógép, a csomagoláshoz pedig vákuumfóliázó gép.

 

Az előkészítés más területeihez szükséges gépeket is forgalmazunk, például kenyérszeletelőt, merülő mixert. Zöldségmosót, zöldségszeletelőt, gyümölcscentrifugát, krémkeverő-habverő gépeket, füstölőket.
Eszközök előkészítésre a vendéglátóiparban

Az éttermi konyhákban a legtöbb időt az előkészítés fázisán lehet megspórolni, ezért nem is csoda, hogy számos eszközzel találkozhatunk ebben a szegmensben, melyek a konyhák működését igyekeznek egyszerűsíteni.

Egy ipari húsdaráló, egy zöldség szeletelő, vagy egy burgonyakoptató napi szinten is rengeteget segíthet, de egy ipari botmixer, vagy dagasztó is hasznossá válhat a napi munkában.

 

Előkészítésre való eszközök kínálata

Kínálatunkban szerepel valamennyi előkészítéshez szükséges berendezés. Minden fajta, amire szükség lehet egy vendéglátóipari egységben, az egyszerűektől egészen az automatizált berendezésekig. Még a szükséges tartozékok is. Továbbá a meglévő gépekhez alkatrész utánpótlást és javítást is vállalunk az ország egész területén külön térítési díj ellenében.

 

Kínálatunkban megtalálható az összes szükséges nagykonyhai berendezés a megfelelő előkészítéshez:

 

Előkészítésre való eszközök vásárlása

Az anvalor.hu webáruházban a vásárlás könnyű és gyors. A megvásárolni kívánt termékeket tegye a kosárba, majd kattintson az ajánlatkérés menüpontra. Ezután kollégánk keresni fogja telefonon, hogy egyeztessék a szállítással kapcsolatos információkat és a szállítási költséget.

 

Fizetési módok

  • Előre utalás
  • Előre utalás 50%
  • Utánvét
  • Személyes átvétel

 

 

Elérhetőség

Telefon: +36 1 920 0186

Email: info@anvalor.hu