0 Ft
0 Ft

Aristarco nagykonyhai gépek


Aristarco – minőségi, olasz konyhagépek

Az Aristarco, mint jól ismert olasz márka, ipari mosogató- és konyhagépei minden igényt kielégítenek. Az Aristarco termékek a legkorszerűbb megoldásokat kínálják, hogy Ön a lehető legmagasabb színvonalú eszközt kapja készhez.

Az eszközök hosszú élettartamáért az Anvalor szakképzett szerviz gárdájára számíthat hosszú távú partnerként is.
Az ARISTARCO S.p.A. világviszonylatban az egyik vezető gyártó a vendéglátóipari mosogatógépek és jégkészítő gépek piacán.

A cég termékei immáron három generáció óta jelentenek biztos hivatkozási pontot azoknak a professzionális felhasználóknak, akik a maximális tartósságot, időtállóságot, használatbeli egyszerűséget keresik. A gyár 14.000 m2-es területén mintegy 75 munkatárs közreműködésével állítja elő innovatív termékeit, melyek a világ 90 országába jutnak el.

Aristarco cégtörténet

A vállalkozást a zseniális Beniamino Aristarco hívta életre még 1956-ban úttörőként a bárkészülékek, szálloda- és vendéglátóipari gépek piacán.

Ma az Aristarco-t Paolo Aristarco elnöklése mellett fiai Enrico és Andrea vezetik, és piacvezetőnek tekinthető a Ho.Re.Ca berendezések gyártói közt. Teljeskörű választékot kínálnak az ipari mosogatógépek és jéggépek piacán kielégítve a legváltozatosabb igényeket is.

Aristarco termék típusok

Az Aristarco termékek széles szortimentje szinte bármilyen típusú vendéglátóegység számára megoldást kínál: szállodák, éttermek, büfék, fagylaltozók, pékségek, hentesüzletek, kórházak, iskolák, vállalati menzák, szupermarketek, illetve wellnessközpontok.

Aristarco gyártási folyamat

A teljes gyártási folyamat belsőleg zajlik, azaz a kutatás-fejlesztéstől, egyes alkatrészek gyártásán, a tervezésen, laboratóriumi teszteken, az acéllemez meghajlításán, a lézervágáson át az összeszerelésig mindent az Aristarco végez. A folyamat lezárásaként, az átadás előtt pedig az összes készüléket szigorú tesztüzemnek vetik alá.

A gyártó nagy vállalása, hogy az alapanyag- és alkatrész beszállítókat a közvetlen kistérségből választja ki. Így garantálva, hogy a beépített komponensek 100%-ban olasz gyártmányúak legyenek, ami biztosítékot jelent a magas minőségre és megbízhatóságra.

Az Aristarco az innovatív technológiák folyamatos kutatásával törekszik termékei víz-, elektromos áram- és vegyszerfelhasználásának csökkentésére, így minimalizálva a készülékek által okozott környezetszennyezés mértékét.

Anvalor.hu hivatalos Aristarco forgalmazó

Nálunk elérhetőek az Aristarco gyártó termékei, amiknek a szervízelését és alkatrész utánpótlását is vállalni tudjuk.

Bármilyen kérdés esetén állunk rendelkezésére az alábbi elérhetőségeken:

Telefon: +36 1 920 0186

Email: info@anvalor.hu