0 Ft
0 Ft

Lotus nagykonyhai gépek


Lotus nagykonyhai gépek

A Lotus a vendéglátóipari gépek között kiváló és megbízható minőséget jelent. Nálunk megtalálhatóak olajsütők, tűzhelyek, rostlapok, tésztafőzők, melegentartók, főzőlapok. Szervíz és alkatrész utánpótlás nálunk egy helyen!
A Lotus vendéglátóipari gépeket gyártó cég története

A LOTUS spa 1985-ban jött létre Zoppè di San Vendemiano-ban (40 km-re Velencétől) mint kisméretű vendéglátóipari berendezések gyártója. A későbbiekben a LOTUS kiszélesítette a gyártott termékek körét a professzionális, nagyméretű 65, 70 és 90 cm mélységű főzősorokra is, illetve legújabban a monoblokk főzőegységekre célként tűzve ki a vendéglők, éttermek, kórházak, szállodák, központi konyhák számára történő innovatív vendéglátóipari és nagykonyhai főzőberendezések fejlesztését.

A vállalatot dinamuikussága és innovációs képessége teszi egyedivé a konyhagépgyártók piacán. A LOTUS jelenleg mintegy 8000 négyzetméteres gyártóegységében folytatja tevékenységét, ahonnan komplett Európát, az arab országokat, Észak- és Dél-Amerikát, Ázsiát és Óceániát látja el termékeivel mintegy 2000 közvetlen ügyfelet kiszolgálva világszerte.

A gyár termékei rendelkeznek a magyarországi forgalombahozatalhoz szükséges CE engedéllyel, gázengedélyekkel, így egyszerűvé és problémamentessé téve az új vendéglátóegységek kialakításakor szükséges engedélyezési folyamatot.

Lotus nagykonyhai gépek garanciája

Azontúl, hogy a LOTUS készülékek mindig is felhazsnálóbarát kialakításukról, esztétikailag igényes kidolgozottságukról voltak ismertek, a gyártó a magas minőségi színvonalat is elsődleges fejlesztési szempontnak tartotta. Az alacsony meghibásodási rátának köszönhetően cégünk a gyártói 1 éves garanciaidőre történő iránymutatásától eltérően saját hatáskörön belül a garanciaidőt 2 évre emelte a LOTUS ipari tűzhelyek és főzőlapok, ipari olajsütők, rostlapok, tésztafőzők tekintetében.

Szervíz

A szükséges szakmai tudással, tapasztalattal szakembereink bármilyen probléma esetén megjavítják a gépeket. Garancia idő alatt a garanciában vállalt feltételek között, illetve garancia időn túl is lehetőség van a gépek javítására. Bármilyen szükséges alkatrész elérhető nálunk.

Bármilyen kérdés esetén állunk rendelkezésére az alábbi elérhetőségeken:

Telefon: +36 1 920 0186

Email: info@anvalor.hu