0 Ft
0 Ft

PIZZATÉSZTA FORMÁZÓ PRÉS, FÉLAUTOMATA - PIZZARELLA

PIZZATÉSZTA FORMÁZÓ PRÉS, FÉLAUTOMATA - PIZZARELLA
4 358 885 Ft + ÁFA
Bruttó (5 535 784 Ft)
Cikkszám:
PZL35
Származási ország:
Olaszország
Gyártó:
Morello Forni
Terméktípus:
Tésztaformázó
Teljesítmény:
350 W
Méret (mm):
510x580x940
La favorite
Printează
Comparare
Întrebare despre produs
Tudnivalók a termékről

Több éves kutatás és fejlesztés után a Morello Forni kifejlesztette  a Pizzarellát, az első félautomata pizzaformázót, amely képes olyan nyers pizzaalap elkészítésére akárcsak egy szakértő pizzaszakács keze. Egy forradalmi gép amely nem stresszeli és nem kezeli rosszul a tésztát. Segítségével a profi pizzaalap „egy szelet tortává” válik, hogy mindenki élvezhesse. Szobahőmérsékleten működik, nem tekeri, melegíti fel a tésztát, megőrzi a tészta tulajdonságait, akárcsak egy szakértő olasz pizzaszakács. 

Megfelelő támasztékra helyezhető, egy már meglévő pizzapult mellé vagy tetejére, könnyen felszerelhető. A Pizzarella nagy pontosságú mechanikai szerkezettel, kompakt és szép kialakítással, alumínium ötvözetű öntöttvasból készült.

A Pizzarella kinyújtja a tésztát, csak egy vékony réteg normál „00” finomszemű lisztre van szüksége a membránjára; a liszt azonban nem szívódik fel a pizzaalapban, köszönhetően a mikroszemcsék pörgős szerkezetének. A tésztarészek többé nem tapadnak a géphez, és nem lassítják a termelést, mint például a hidegen megmunkált pizzaprések használatakor. Vékony alapot képez a közepén, és vastagabb külső héjat, megtartva az értékes gázmikrobuborékokat, amelyek a kelesztés során keletkeznek a tésztán belül. Így lehetővé teszi a tipikus vastag és üres kéreg, valamint egy puha és aromás pizza elkészítését, miután megsütötték.

 

Átlagos fogyasztása 200 watt óránként.

Óránként akár 180 pizzalap készítésére.

4 állítható, szintező lábbal.

Ø 28 \ 35 cm átmérőjű pizzákhoz.

 

Bármilyen egyéb kérdés esetén várjuk szíves megkeresésüket telefonon!

 

 

Info produs
Info produs
Teljesítmény
350 W
Tápfeszültség
230 V - 50 Hz
Méret (SZxMÉxMA)
510x580x940 mm
Kapacitás
180 pizza óránként
Átmérő
28 - 35 cm 
Numar articol
PZL35